Cuisinier / Cook – food/beverage/hospitality

Cuisinier
Responsabilités principales :
• Préparation des aliments pour la journée
• Offrir à la clientèle un service de qualité
• Préparer des plats pour la clientèle
• Assister les baristas quand nécessaire
• Passer les commandes à la caisse
• S’occuper de la vaisselle

Qualifications requises :
• Diplômé(e) d’une école culinaire
• Minimum de 2-3 ans d’expérience
• Heures de travail: de jour
• Bilingue (français et anglais)
• Expérience avec le service à la clientèle
• Capacité de développer une base de clients et de travailler dans un nouvel environnement
• La connaissance de la marque et du quartier Westmount est un atout
• Exigences physiques : être capable de se plier, rester debout pendant plusieurs heures, monter dans une échelle, soulever et déplacer des boîtes pesant jusqu’à 35 lb (≈16 kg).

Cook
Job Description
The essential duties and responsibilities include, but are not limited to, the following:
• Prep for lunch service
• Act as a server and assist customers who have questions
• Cook and prepare dishes to serve to customers
• Assist Baristas when needed
• Process orders in the cash
• Assist with cleaning duties

The qualifications required for this position include, but are not limited to, the following:
• 2-3 years’ experience as a cook
• Culinary school diploma / equivalent experience
• Working hours : Day shift
• Bilingual (french & english)
• Outgoing and friendly demeanor
• Strong commitment to customer service
• Passionate about building customer base, and working in a new concept
• Familiarity with the brand and with the Westmount neighborhood a definite asset
• Physical requirements: able to bend, stand for long periods of time, climb ladders, lift and move boxes up to 35 lb (≈16 kg).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here