FOXY is looking for a daytime PREP/ PASTRY COOK.

Foxy is looking for a day time prep/pastry cook. Foxy is a wood-fire cooking restaurant that serves beautiful, rustic, well crafted and simple dishes. Great ambiance in the kitchen, fun staff, and exceptional schedule. You must have a minimum of 2-3 years experience, be eager to learn and integrate the team, and work efficiently. You must also have an understanding of pastry bases. Tasks includes production of simple white bread doughs, ice cream making and dessert preparations like ganache, caramel, crème brûlée, cakes, and tart doughs, on top of daily savoury preparations to complete.

-Schedule of 4 days/week.
-Thursday to Sunday from 9am to 6pm.
-Tips are added to base salary

Interested? We’re ready to hire you! Send your résumé via e-mail to Vincent Russel and please include your availabilities for an interview appointment.

Foxy recherche un(e) cuisinier(ère) de pâtisserie et production. Foxy sert une cuisine au charbon de bois, rustique, simple et bien exécutée. Ambiance de travail agréable, équipe sympathique et super horaire. Vous devez avoir 2-3 ans d’expérience minimum, avoir une volonté d’apprendre et d’intégrer l’équipe et travailler efficacement. Vous devez également maîtriser vos bases de pâtisserie. Les tâches incluent, par exemple, production de pâtes à pain blanches simples, bases de crème glacée et préparation de ganache, caramel, crème brûlée, gâteau et tartes. Vous participerez également aux préparations salées quotidiennes.

-Horaire à 4 jours/semaine
-Jeudi au dimanche de 9h00 à 18h00
-Salaire de base et pourboires ajoutés

Intéressé? Nous sommes prêts à vous engager! Envoyer votre C.V. à Vincent Russel et svp ajouter vos disponiblités pour une entrevue d’embauche.

LAISSER UN COMMENTAIRE

S'il vous plaît entrez votre commentaire!
S'il vous plaît entrez votre nom ici